Close

Elli’s AFTER BITE

Lindrer effektivt irritation og kløe efter insektbid

Elli’s AFTER BITE fås som Plaster, Spray eller Gelalle produkter er baseret på en ren og effektiv plante.

Se en kort video om vores produkter

Det siger vores kunder

“Kære Elli’s After Bite. 1000 tak for gelen – den var overraskende effektiv og virkede kløestillende med det samme. Jeg vil næsten sige, at den redede vores ferie! Især vores ældste datter blev spist af myg! Den er desuden drøj i brug, så resten er sendt med mine forældre på ferie til Thailand og Cambodia.”

Jane Kudsk, mor til Valdemar og Otillie

Vores historie

Motivationen for at skabe Elli’s AFTER BITE startede i 2014, da vi for alvor erfarede, at vores dengang 1 årige datter, Ellinor, igen og igen blev stukket af myg. Ofte hævede stikkene op og var voldsomt generende.

Vi skriver nu Juni 2020. Det problem, som Ellinor stadig i en alder af 6 år lider under, i form af mange og generende myggestik, har fundet sin løsning. En effektiv planteekstrakt placeret i et hydrogelplaster.

Vi håber, at Elli’s AFTER BITE også kan hjælpe jer, hvis I har problemer med myggestik eller andre insektstik.

Venlige hilsner,

Maria Vangsgaard Wind

Elli’s AFTER BITE

Produkter

Produktserien består af et myggeplaster til børn med ikoner på, som børn i alle alder (0+ år) elsker at have på og som supplement fås en Gel (0+ år), hvis man er så uheldig at få rigtigt mange myggestik på én gang samt en Spray (0+ år) til de store hævende stik og fx brændenælder. Gel og Spray kan med fordel også bruges af voksne.

Elli's AFTERBITE Myggeplaster

Elli’s AFTER BITE myggeplaster består af en kølende hydrogel pude, som indeholder en kløestillende naturlig planteekstrakt. Samtidig med at være kløestillende beskytter myggeplasteret mod udefra kommende bakterier og hindrer små finger som vil klø. Myggeplasteret virker desuden helende og forkorter tiden med myggestik og andre insektstik. Myggeplasteret er nemt at have med sig i tasken under rejser eller udendørs aktiviteter.

Elli's AFTERBITE Gel

Elli’s AFTER BITE Gel indeholder en kløestillende naturlig planteekstrakt og dit barn vil med det samme opleve en lindring af kløe og andre gener fra myggestik og andre insektbid. Takket være planten har gel’en også opheldende effekt og forkorter derved tiden med et myggestik.

Elli's AFTERBITE Spray

Elli’s AFTER BITE Spray indeholder en kløestillende naturlig planteekstrakt udvundet af Glat Vejbred (lat. plantago major) og dit barn vil med det samme opleve en lindring af kløe og andre gener fra myggestiklet eller andre insektbid. Takket være planteekstrakten har spray’en også opheldende effekt og forkorter derved tiden med et myggestik.

“Tak, for et fantastisk produkt! Vores sommerferie på Fanø sammen med 400 hestebremser og klæg blev reddet af det nye plaster fra Elli’s After Bite!”

Mikael Linde, Danmark

Kontakt

Har du spørgsmål til produkterne eller ønsker du at blive forhandler af produkterne kontakt venligst Elli’s AFTER BITE.

 

Tlf. +45 2671 7140

maria@ellisafterbite.dk

 

Elli’s AFTER BITE

Fyrreparken 4, 7100 Vejle,

CVR. 68381397