Close

Om Elli's AFTERBITE

Elli’s AFTER BITE er Danmarks innovative myggebehandlingsprodukt med en af naturens bedste ingredienser. Virksomheden er opstået ud af et behov for et effektivt og funktionelt myggebehandlingsprodukt til helt små børn.

 

Her kan du læse historien om Elli’s AFTER BITE

Missionen hos Elli’s AFTER BITE er enkel:

“At tilbyde børn og deres forældre effektive funktionelle produkter baseret på naturligt indhold, som virker kløestillende hver gang og som understøtter udelivet med leg, hygge og kærlighed til hinanden.”

Historien om Elli's AFTERBITE

Motivationen for at skabe Elli’s AFTER BITE startede i 2014..

.. da vi for alvor erfarede, at vores dengang 1 årige datter, Ellinor, igen og igen blev stukket af myg. Ofte hævede stikkene op og var voldsomt generende.

 

Det blev en ferie i 2016 med de sædvanlige kampe mod myggestik, gråd, søvnløse nætter og megen anti-histamin, der kick-startede jagten på et plaster med kløestillende effekt. Manglen på et produkt som først og fremmest kunne stille kløen uden brug af medicin, og som samtidig kunne lukke af for bakterier og sikre hurtigere heling, fik os til at gå på jagt efter en løsning.

 

Det blev en fransk professor som introducerede os til planten Glat Vejbred (lat. Plantago major) – en plante, som har været anvendt i hundredvis af år som ophelende og kløestillende plante. Hvorfor opfinde noget nyt, når naturen selv har skabt et vidundermiddel?

 

I sommeren 2017 hjalp selv samme professor med at lave en planteekstrakt af Glat Vejbred, som vi anvendte flittigt på vores datter og alle andre, som var så uheldige at få myggestik. Det virkede! Kløen stoppede med det samme!

Med en planteekstrakt der virkede..

.. var vi halvvejs i mål. Vi havde et effektivt naturligt virkemiddel, men vi manglede stadig en plasterløsning. Vi skulle komme vidt omkring i “plasterproducent verdenen“- ikke mange kunne hjælpe med at udvikle nye produkter og kun få var eksperter på et plaster, der kunne indeholde en væske. Det blev en kinesisk producent, som gennem mere end et år arbejdede på prototype efter prototype for til sidst at have den helt rigtige løsning på plads.

 

Vi skriver nu Juni 2020. Det problem, som Ellinor stadig i en alder af 6 år lider under, i form af mange og generende myggestik, har fundet sin løsning. En effektiv planteekstrakt placeret i et plaster. 

 

Udover plasteret har vi i Danmark fået lavet en gel og spray, som er mindst ligeså vigtige at have i tasken, hvis myggestik eller andre insektstik skaber irritation og kløe. Vores Gel og Spray kan bruges af alle børn og voksne og virker dejligt kølende og kløestillende, specielt hvis man har fået mange stik eller de hæver op og skal lindres ofte. 

 

Vi håber, at Elli’s AFTER BITE også kan hjælpe jer, hvis I har problemer med myggestik eller andre insektstik.

 

Venlige hilsner,

 

Maria Vangsgaard Wind

Elli’s AFTER BITE

Naturligt indhold

Elli’s After Bite står for naturligt aktivt indhold med dokumenteret effekt

Vi udvikler vores produkter udfra én plante – Glat Vejbred (lat. Plantago Major) – og så få konserveringsmidler, som muligt.

 

Naturlige ingredienser og et indhold af vand i produkterne medfører større risiko for svampe og baktierievækst. Det er derfor nødvendigt at anvende konserveringsstoffer for at sikre, at der ikke vokser bakterier og svampe, der kan ødelægge produktet og i værste fald give hudinfektion.

 

Ideelt set finder man selv sin Glat Vejbred (lat. Plantago Major) i naturen og bruger saften fra plantens blade. Det kan dog være lidt tidskrævende og indebærer potentielt forurenede planter, hvis de gror i forurenede områder. Derfor bør de plukkes i haven, skoven eller andre steder væk fra forureningskilder.

Glat Vejbred (lat. Plantago major)

Plantago Major - Kært barn har mange navne

Glat vejbred findes i mange dele af verden, og er også kendt under navnet White man’s Foot.

 

Indianerne navngav planten White Man’s Foot, fordi den voksede i fodsporet på the European settlers, og skød op omkring deres “settlements”.  Planten er også kendt under Greater Plantain, Common Plantain, Wegbrade, Waybread, Englishman’s Foot, Fleaworth og Groblad (Norsk).

Glat Vejbred har eksisteret i Danmark og resten af Europa i mange mange hundrede år.  Brugen af planten som et af de bedste midler til behandling af sår og insektstik er velkendt hos vore forfædre og dateres tilbage til 1300-tallet.

 

Plantago Major betragtes som én af de planter, der er “sikre” og fri for bivirkninger, men samtidig meget effektiv.

Nemt og effektivt

det skal være nemt og effektivt at behandle myggestik

Elli’s AFTER BITE er baseret på en filosofi om, at det skal være nemt og effektivt at behandle myggestik – lige gyldigt om man er barn eller voksen.

 

Produkterne er effektive og sikrer kløestillende virkning indenfor to minutter.

Plasteret er nemt at påføre og 10 timers effekt betyder i praksis, at barnet ikke skal smørres om natten eller i institution eller skole.

 

Såvel Spray som Gel absorbers hurtigt og er drøj i brug.

 

Vores produkter er lavet i små forpakninger, så Gel eller Spray kan være i plasterposen eller medbringes for sig selv i tasken på dagsturen eller rejsen. På den måde sikrer du, at Elli’s AFTER BITE altid er ved hånden, når myggestikket irriterer.

Vores værdier handler om miljø og hjælp til verden omkring os

DET ER VORES MÅL AT GØRE PRODUKTERNE SÅ MILJØVENLIGE OG HUDVENLIGE SOM MULIGT, UDEN AT GÅ PÅ KOMPROMIS MED KVALITET OG HOLDBARHED. DEN REJSE ER VI KUN NETOP PÅBEGYNDT.

Vi har et udtalt mål om at:

 

  • Gøre produkterne bæredygtige og økologiske i vidt muligt omfang inden for vores kvalitetskrav til effekt og holdbarhed og arbejder på sagen med vores leverandører og samarbejdspartnere.
  • Den emballage, som bruges i Elli’s AFTER BITE og butikkernes displays er så vidt muligt FSC mærket – miljømærket for ansvarligt skovbrug.
  • Gel og Spray emballagen skal bestå af genbrugsplast fra og med næste sæson.

 

HUSK I mellemtiden: Genbrug af alle tomme emballager! De tomme emballager skal smides i “plast og metal” skraldespanden eller kontaineren med “plast og metal” på genbrugsstationenen.

Læs mere om vores produkter

Myggeplaster

Gel

Spray

Kontakt

Har du spørgsmål til produkterne eller ønsker du at blive forhandler af produkterne kontakt venligst Elli’s AFTER BITE.

 

Tlf. +45 2671 7140

maria@ellisafterbite.dk

 

Elli’s AFTER BITE

Fyrreparken 4, 7100 Vejle,

CVR. 68381397