Close

Test og anmeldelser

HVAD SIGER ANDRE OM ELLI’S AFTER BITE

Hos Elli’s AFTER BITE er vi glade for vores produkter og bruger dem flittigt, når vi har fået et myggestik og andre insektstik eller er blevet ramt af en brændenælde.
Vi har allerede modtaget positive tilbagemeldinger fra brugere, som er glade for at have fundet et ‘after bite’ produkt til deres børn (og dem selv).  Her kan du se et udpluk af deres kommentarer:

“Tak, for et fantastisk produkt! Vores sommerferie på Fanø sammen med 400 hestebremser og klæg blev reddet af det nye plaster fra Elli’s After Bite!”

Mikael Linde, Danmark

“Kære Elli’s After Bite. 1000 tak for gelen – den var overraskende effektiv og virkede kløestillende med det samme. Jeg vil næsten sige, at den redede vores ferie! Især vores ældste datter blev spist af myg! Den er desuden drøj i brug, så resten er sendt med mine forældre på ferie til Thailand og Cambodia.”

Jane Kudsk, mor til Valdemar og Ottilie.

“Som lystfisker færdes jeg tit steder med klæg. Deres stik kan være særdeles ubehagelige, og derfor var det rart at opleve den lindrende virkning, som plasteret gav mig på en behagelig måde. Jeg kan trygt anbefale produktet.”

Jørgen Roed, lystfisker, Danmark

” I tried Elli’s After Bite Spray. The mosquito bites were so huge, but the itching and swelling stopped after 15 seconds. I would use it again as it was very efficient”. 

Helle 17 years, Hamborg

“Jeg har prøvet Elli’s After Bite som spray og lige efter jeg havde påført det, stoppede det med at kløe. Det virkede i et par timer, før jeg mærkede noget til myggestikket igen. Jeg vil helt sikkert købe en spray igen!”.

Kristian Mylin 15 år, Flensborg

”Vi har prøvet Elli’s AFTER BITE i den flydende form (Elli’s AFTER BITE Spray red.) på vores datter på 9 år, og den havde lindrende effekt på kløen!”

Signe, 37 år fra Århus

”Vores datter Anna får ret voldsomme reaktioner i forbindelse med f.eks. brændenælder og myggestik. Da Anna fik smurt Gel-produktet på efter brændenælde uheld, fortog ubehaget sig hurtigere end normalt”

PERNILLE & ANDERS, VEJLE

“Jeg er helt vild med produktet! Jeg er videoproduktions fotograf hos Hippo Productions og her er vi tit ude i naturen. Her døjer vi tit med myggestik – en stor irritation når man skal fokusere på optagelserne i arbejdet. Elli’s After bite spray’en stoppede kløen øjeblikkeligt! “

Mark Paul 27 år, Odense

Medieomtale

Børn og Fritid nr. 97 juni/juli 2019.

Elli’s AFTER BITE er omtalt på side 28 og 50. 

Se link til online-versionen af magasinet her .

TEstfamilien.dk

9 familier fra Testfamilien.dk har i juni og juli måned 2019 valgt at teste Elli’s AFTER BITE produkterne. 

 

En af testfamilierne fortæller:

 

“Begge mine børn på hhv. 2 og 4 år har åbenbart arvet min overfølsomhed overfor insektbid og hæver helt vildt op ved bare det mindste myggestik. Jeg sagde derfor ja tak til at teste, om det her kunne noget andre produkter ikke har kunnet indtil videre”

 

Se link til familernes anmeldelser her.

Blogomtale

Mille Emilie: "Årets lifesaver denne sommer"

Mille Emilie, som driver livsstilsbloggen SonomaSeven har testet og omtalt Elli’s After Bite på sit blogpost og kalder Elli’s After Bite “Årets lifesaver denne sommer!”. Du kan læse hendes blog her:

 

https://sonomaseven.dk/lifesaver-mod-myggestik-og-braendenaelder/

Læs mere om Elli's AFTERBITE's produtker

Myggeplaster

Gel

Spray

Kontakt

Har du spørgsmål til produkterne eller ønsker du at blive forhandler af produkterne kontakt venligst Elli’s AFTER BITE.

 

Tlf. +45 2671 7140

maria@ellisafterbite.dk

 

Elli’s AFTER BITE

Fyrreparken 4, 7100 Vejle,

CVR. 68381397